KAPCSOLAT

 

MÉRLEGÜZEM WAGNER KFT.

 

Cím: 6500 Baja Mérleg u. 12.

Mobil: 20/378-9667

Mobil: 20/997-5353

E-mail: wagnermerleg621@gmail.com

 

UTOLJÁRA

MEGTEKINTETT TERMÉKEK

 

9 méteres 40 tonnás hídmérleg

 

hídmérleg

Raklapmérleg információk

A raklapmérlegek fontos szerepet játszanak a logisztika és raktározás világában, ahol gyors és pontos súlymérésekre van szükség. Az eszközök a raklapokra helyezett áruk tömegének meghatározására szolgálnak, ami elengedhetetlen a szállítmányozás, készletkezelés és a különböző ipari folyamatok során. A raklapmérlegek felépítése olyan, hogy a raklapokat könnyedén ráhelyezhetik, majd azokat gyorsan és precízen megmérhetik.

A raklapmérlegek két fő típusát különböztethetjük meg: az egyik a platform típusú, amely egy lapos felület, a másik pedig a villás típusú, ami kifejezetten a raklapemelők számára lett kialakítva. Mindkét típus célja, hogy a mérési folyamat egyszerű és hatékony legyen, minimalizálva az emberi hibák bekövetkezését. A modern raklapmérlegek digitális kijelzővel és különféle funkciókkal ellátottak, nagyban megkönnyítik az adatgyűjtést és a mérési eredmények nyomon követését.

A pontosság és megbízhatóság mellett a raklapmérlegek másik fontos előnye a robusztus kialakítás, ez hosszú távú használatot biztosít nehéz ipari környezetben is. Az acél vagy más tartós anyagok felhasználása garantálja, hogy a mérleg ellenáll a rendszeres igénybevételnek és a környezeti hatásoknak.

A raklapmérlegek alkalmazása számos iparágban elengedhetetlen, legyen szó gyártásról, raktározásról, szállítmányozásról vagy kereskedelemről.

RaklapmérlegCégünk az ipari elektronikus mérlegek gyártásának kapcsán raklapmérleg gyártásával is foglalkozik, mely raklapos termékek mérésére alkalmas. Az extralapos raklapmérleg típusok különböző méretekkel és méréshatárokkal rendelhetőek, kérésre egyedi kivitelben is gyártjuk.

Békamérlegeinket nem hitelesíthető, és hitelesíthető változatban kínáljuk.
Ipari kínálatunkban továbbá megtalálhatóak: hídmérlegek, elektronikus raktári mérlegek, állatmérlegek és árszorzós mérlegek. A különböző mérlegek kiértékelő műszere háttérvilágítással rendelkezik, mely megkönnyíti az eszközök kezelését, precíz leolvasását.

Raklapmérleg témájában további információk, teljes választék árakkal, kattintson ide

Áraink a 27% -os áfát nem tartalmazzák.

6500 Baja Mérleg u. 12.       Mobil: 20/378-9667, 20/997-5353       E-mail: wagnermerleg621@gmail.com