KAPCSOLAT

 

MÉRLEGÜZEM WAGNER KFT.

 

Cím: 6500 Baja Mérleg u. 12.

Mobil: 20/378-9667

Mobil: 20/997-5353

E-mail: wagnermerleg621@gmail.com

 

UTOLJÁRA

MEGTEKINTETT TERMÉKEK

 

9 méteres 40 tonnás hídmérleg

 

hídmérleg

Ékszer mérlegek és labormérlegek

Az ékszer mérlegek a precíziós mérések terén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Azok az ékszerészek, akik aprólékos munkát végeznek ékszereik elkészítésekor vagy javításakor, megbízhatnak az ékszer mérlegekben, hogy pontosan lemérjék a drágaköveket, gyöngyöket, arany és ezüst vagy más alapanyagok tömegét. Ez kritikus fontosságú a gyönyörűen kidolgozott és elkészítésre váró értékes ékszerek minőségének biztosításához.

Laboratóriumokban is gyakran használnak ékszer mérlegeket, különösen az analitikai kémia, az anyagvizsgálat és a minőségellenőrzés területén. Ezek a mérlegek lehetővé teszik a kutatók, tudósok és mérnökök számára, hogy nagy pontossággal mérjenek különböző anyagokat és vegyi anyagokat, ami elengedhetetlen a pontos eredmények és a megbízható adatok eléréséhez.

Az ékszer mérlegeink között található olyan modellek is, amelyek csatlakoztathatók számítógépekhez. Ez lehetővé teszi az adatok közvetlen átvitelét a mérőprogramba, ami jelentősen megkönnyíti az adminisztratív munkát és a nyilvántartások vezetését. Ez különösen hasznos lehet ékszerészeti üzletekben vagy laboratóriumokban, ahol a nagyobb mennyiségű adatok gyors és hatékony kezelése szükséges.

Az ékszer mérlegeink kínálatában szerepelnek hitelesített változatok is, amelyek megfelelnek a legmagasabb szabványoknak és előírásoknak. Ez garantálja, hogy az eredmények pontosak és megbízhatóak, amelyek alapján üzleti döntéseket lehet hozni vagy minőségellenőrzést végezni.

Az ékszer mérlegek többféle platómérettel rendelkeznek, hogy mindenki megtalálhassa a munkájához legmegfelelőbbet. Kisebb platómérettel rendelkező mérlegek ideálisak lehetnek a kompakt munkaterületeken, míg a nagyobb platómérettel rendelkező mérlegek lehetővé teszik a nagyobb tárgyak és anyagok kényelmes mérését.

Áraink a 27% -os áfát nem tartalmazzák.

6500 Baja Mérleg u. 12.       Mobil: 20/378-9667, 20/997-5353       E-mail: wagnermerleg621@gmail.com