KAPCSOLAT

 

MÉRLEGÜZEM WAGNER KFT.

 

Cím: 6500 Baja Mérleg u. 12.

Mobil: 20/378-9667

Mobil: 20/997-5353

E-mail: wagnermerleg621@gmail.com

 

UTOLJÁRA

MEGTEKINTETT TERMÉKEK

 

9 méteres 40 tonnás hídmérleg

 

hídmérleg

Ipari mérleg információk

Ipari mérlegVállalkozásunk szem előtt tartja partnerei igényeit, így az ipari mérleg kínálatunkban többféle igényt kielégítő termékekkel állunk ügyfelein rendelkezésére.
Ízelítő néhány kiemelt ipari mérleg típus kínálatunkból, részletesen a Főoldal megfelelő menüpontjára kattintva olvashat az egyes termékekről:

Hídmérlegek különféle hosszúságban és méréshatárral, alacsonyaknás vagy föld feletti változatban készülnek. Az ilyen típusú ipari mérleg hitelesítését saját daruskocsival és etalonsúllyal az ország egész területén vállaljuk.

Az ipari mérlegek fontos szerepet játszanak az ipari folyamatokban, a gyártástól a minőség-ellenőrzésen át egészen a csomagolásig.

Az építőiparban például az anyagok pontos mennyiségének mérésére használják, míg a gyógyszeriparban az aktív hatóanyagok precíz adagolásához. Az élelmiszeriparban a hozzávalók pontos mérésére, míg a logisztikai ágazatban a szállítmányok súlyának ellenőrzésére alkalmazzák. A laboratóriumokban a kutatók az ipari mérlegek segítségével hajtják végre a kísérleteket, így pontosan ki tudják mérni a vegyületek mennyiségét.

Az ipari mérlegek több alapvető tulajdonsággal rendelkeznek, először is, rendkívül pontosak. Sok ipari mérleg képes milligrammra (mg) vagy még ennél is kisebb egységet mérni. Másodszor, nagy terhelhetőség jellemzi őket, akár több száz kilogrammot vagy tonnát is elbírnak. Az ipari mérlegek úgy vannak kialakítva, hogy bírják a raktári körülményeket és ellenállóak legyenek a porral, valamint a nedves feltételekkel szemben.

Az ipari mérlegek használata egyszerű, számos típus rendelkezik digitális kijelzővel, ami megkönnyíti a mérési adatok leolvasását. Ezen túlmenően sok mérleg automatikusan kalibrálható, ami megkönnyíti a pontos mérések elvégzését.

A WDM ipari mérlegek

 

A WDM ipari mérlegek különösen népszerűek robusztus kialakításuk miatt. Meglehetősen magas minőségű anyagokból készülnek, ez biztosítja a hosszú élettartamot és az ellenállóképességet, ami elengedhetetlen a kemény ipari környezetben.

A WDM mérlegek néhány grammtól akár több tonnáig is mérnek és rendkívül pontosak. Sok modell rendelkezik hálózati kapcsolattal, amely lehetővé teszi a mérési adatok közvetlen továbbítását a felügyeleti rendszerbe vagy az adatkezelő szoftverbe.

Ipari kínálatunkban megtalálhatóak a különféle állatmérlegek 300 kg és 1500 kg méréshatárral.

Elektronikus raktári mérlegeink, falikaros ipari mérlegeink szintén vásárlóink rendelkezésére állnak.

 

Ipari mérlegekkel kapcsolatos további információk, teljes választék árakkal, kattintson ide.

Áraink a 27% -os áfát nem tartalmazzák.

6500 Baja Mérleg u. 12.       Mobil: 20/378-9667, 20/997-5353       E-mail: wagnermerleg621@gmail.com